Πληροφορίες για το 9ο Συνέδριο ΤΠΕ Σύρου

Καταβολή συνδρομής

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το κόστος εγραφής για παρακολούθηση του συνεδρίου και συμμετοχή στα βιωματικά εργαστήρια είναι 30Euro. Οδηγίες για την εγγραφή και καταβολή συνδρομής.

Μπορείτε εναλλακτικά να κάνετε την εγγραφή και την καταβολή της συνδρομής στην έναρξη του συνεδρίου στο Πνευματικό Κέντρο Σύρου στις 28 Απριλίου.

Πρόγραμμα

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην Σύρο στις 28 – 30 Απριλίου.  Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκινούν την Παρασκευή 28/4 το απόγευμα στις 17:30, συνεχίζουν το Σάββατο 29/4 για όλη τη διάρκεια της ημέρας και λήγουν την Κυριακή 30/4 στις 14:30 το μεσημέρι.

Όλες οι εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο. Επιλεγμένες εισηγήσεις θα δημοσιευτούν στο ηλεκτρονικό περιοδικό του e-diktyo «Μάθηση με Τεχνολογίες»:
mag.e-diktyo.eu.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει επίσης 30 βιωματικά εργαστήρια (workshops) σχετικά με τη θεματολογία του συνεδρίου. Σύντομα θα ανακοινώσουμε  τον τρόπο δήλωσης συμμετοχής.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα

Χώροι συνεδρίου

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα συνέδρια, φέτος όλοι οι χώροι του συνεδρίου θα βρίσκονται στο κέντρο της Ερμούπολης και σε απόσταση πολύ μικρή μεταξύ τους.

  1. Πνευματικό Κέντρο Δήμου Σύρου
  2. Πανεπιστήμιο Αιγαίο
  3. 1ο ΔΣ Ερμούπολης
  4. Βαρδάκειος Σχολή

Γενικές πληροφορίες

Όσοι ταξιδέψετε στη Σύρο θα πρέπει να φροντίσετε έγκαιρα για τη διαμονή σας. Η οργανωτική επιτροπή έχει εξασφαλίσει εκπτώσεις στη διαμονή σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Νίκος Τζιμόπουλος
Τηλ.: 2281079396, 6979776923
e-mail: ntzimop@sch.gr
Δικτυακός τόπος: www.e-diktyo.eu
Ταχ. Διεύθυνση: Νίκος Τζιμόπουλος, Λιβάδια Μάννα, 84100, Ερμούπολη, Σύρος

Ξενοδοχεία

Τα παρακάτω ξενοδοχεία προσφέρουν ειδικές τιμές για όσους συμμετέχουν στο συνέδριο. Οι σύνεδροι και συμμετέχοντες πρέπει να επικοινωνήσουν με το κάθε ξενοδοχείο για πληροφορίες και κρατήσεις.

ΟΙΚΕΙΟΝ

Μονόκλινο 30 € | Δίκλινο 35 € | Τρίκλινο 40 €

ΑΙΘΡΙΟΝ

Δίκλινο 50 € | Τρίκλινο 54 € | Τετράκλινο 72 €
πρωινό + 6 €

ΕΡΜΗΣ

Μονόκλινο 50 € | Δίκλινο 70 € | Τρίκλινο 90 €,
συμπεριλαμβάνεται πρωινό

SYROS STAR

Δίκλινο 35 € | Τρίκλινο 40 €